assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/elektraa/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Ballina
Rr. "Adem Jashari" pn, 71510 Hani i Elezit, Kosovë

Top produktet

AR-721H SOYAL

125kHz Stand-alone/Networking Proximity Access Controller,RS-485, 1.024 Users, 1.200 Event Log, Relay Output, 3 control modes: Card only, Card or Pin,... më shumë

AR-723H SOYAL

125 kHz Stand Alone/ Networking Controller, 1.024 Users, 1.200 Event Log, Communication RS-485, One WG Port for External Reader, Lock Relay Time, Alarm Time selectable, w/o Relay, Lift Control for 32 floors, Real Time ...

më shumë

AR-888  Soyal

Flush-Mounted Access Controller, Illuminated Touch Key Panel, IP55 Weatherproof design, can be used in any enviroment, 1 bi-color Edge LED, 3 one-color LED and 1 beeper for identification, 125 KHz EM ...

më shumë

Të fundit

Shërbime cilësore

Për ne

Qe nga viti 2001 kompania elektra ne Kosove mirret me installime elektrike dhe gjate ketyreve vitetve kemi krijuar nje staf professional dhe besueshmeri te jashtzakoshme tek klientet tane kete me se miri e deshmojne edhe partneret tane, gjate ketyre viteve kompania elektra eshte zhvilluar edhe me tej si ne installime te sistemeve te ndryshme ashtu edhe ne shitjen e ketyre materialeve...

Partnerët

Na shkruani në email