assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/elektraa/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Instalime elektrike
Rr. "Adem Jashari" pn, 71510 Hani i Elezit, Kosovë

Instalime elektrike

Interex Prishtine 

Elektra filloi punen ne vitin 2001 fillimisht vetem me installime elektrike. Ne bejme projektime dhe installime elektrike te objekteve residenciale, Komerciale dhe qendrave tregtare. Punojm me brendet me te njohura ne treg si SCHNEIDER, SIEMENS, ELMARK dhe TEM. ndersa per ndriqim me OSRAM, PETRIDIS, LINIA LIGHT, COMM LED dhe ELMARK lighting. Me nje staf profesional dhe pervoje shum vjeqare ju garantojm qe invesimi juaj te jet i sigurt me ne.