assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/elektraa/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Instalime industriale
Rr. "Adem Jashari" pn, 71510 Hani i Elezit, Kosovë

Instalime industriale

Jaha solar Sllatine 

Elektra kryen Projektime dhe Installime industriale te fabrikave dhe depove te madhesive te ndryshme. Me nje staff profesional dhe pervoj shum vjeqare ne garantojme se investimi juaj eshte i sigurt ne doren tone, kete me se miri e deshmojn edhe referancat nga Partneret tane.