assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/elektraa/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Për ne
Rr. "Adem Jashari" pn, 71510 Hani i Elezit, Kosovë

Top produktet

AR-721H SOYAL

125kHz Stand-alone/Networking Proximity Access Controller,RS-485, 1.024 Users, 1.200 Event Log, Relay Output, 3 control modes: Card only, Card or Pin,... më shumë

AR-723H SOYAL

125 kHz Stand Alone/ Networking Controller, 1.024 Users, 1.200 Event Log, Communication RS-485, One WG Port for External Reader, Lock Relay Time, Alarm Time selectable, w/o Relay, Lift Control for 32 floors, Real Time ...

më shumë

AR-888  Soyal

Flush-Mounted Access Controller, Illuminated Touch Key Panel, IP55 Weatherproof design, can be used in any enviroment, 1 bi-color Edge LED, 3 one-color LED and 1 beeper for identification, 125 KHz EM ...

më shumë

Për ne

Kush jemi ne

Qe nga viti 2001 kompania elektra ne Kosove mirret me installime elektrike dhe gjate ketyreve vitetve kemi krijuar nje staf professional dhe besueshmeri te jashtzakoshme tek klientet tane kete me se miri e deshmojne edhe partneret tane, gjate ketyre viteve kompania elektra eshte zhvilluar edhe me tej si ne installime te sistemeve te ndryshme ashtu edhe ne shitjen e ketyre materialeve, Sot ne dy pikat tona te shitjeve ofrojm mbi 3000 produkte Perfaqsojm mbi 10 kompani te huaja dhe kemi dhjetra partner vendor me te cilet bashkpunojm me qellim qe klientve tane tu ofrojm shebimet me te mira dhe qmimet me konkuruese ne treg. 

Historia

Kompania Elektra eshte themeluar ne muajin nentor te vitit 2001 nga Drejtori dhe pronari aktual Ing Dpl Hebib Dernjani. punen e filloi ne rrethinen e hanit te elezit me installime elektrike ne objekte private per te vazhduar me teje me projekte te medha si airoportin e prishtines, doganat e kosoves, qendren e panaireve, ndriqime publike ne komunat e hanit te elezit, kaqanikut dhe se fundi sheshin e ferizajit, Kompania elektra sot numeron rreth 40 puntor ne mesin e tyre dhe 3 inxhinier gjithashtu posedon edhe mjete profesionale qe efekasiteti dhe kualiteti i punes te jet maksimal. Nen kuadrin e kompanis elektra qe nga vitin 2006 operon rrjeti kabllor (nder te pare te lisencuar ne kosove) i cili nga kerkesat e medha ne vitin 2014 filloj te operoj edhe ne komunen e Kaqanikut. 

Misioni dhe vizioni

Misioni i kompanis tone eshte qe ne vitet ne vijim ti pershtatemi edhe me tej kerkesave te klienteve tju sjellim me afer jush produktet me inovative dhe kualitative ne treg te ofrojm sherbime konstruktive dhe me e rendeshimja te ruajm besimin e klienteve tane qe e kemi krijuar nder vite.