assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/elektraa/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Shërbimet
Rr. "Adem Jashari" pn, 71510 Hani i Elezit, Kosovë

Shërbimet

Instalime elektrike

Elektra filloi punen ne vitin 2001 fillimisht vetem me installime elektrike. Ne bejme projektime dhe installime elektrike te objekteve residenciale, Komerciale dhe qendrave tregtare. Punojm me brendet me te njohura ne treg si SCHNEIDER, SIEMENS, ELMARK dhe TEM. ndersa per ndriqim me OSRAM, PETRIDIS, LINIA LIGHT, COMM LED dhe ELMARK lighting. Me nje staf profesional dhe pervoje shum vjeqare ju garantojm qe invesimi juaj te jet i sigurt me ne.

më shumë

Instalime industriale

Elektra kryen Projektime dhe Installime industriale te fabrikave dhe depove te madhesive te ndryshme. Me nje staff profesional dhe pervoj shum vjeqare ne garantojme se investimi juaj eshte i sigurt ne doren tone, kete me se miri e deshmojn edhe referancat nga Partneret tane.

më shumë

Instalimi i sistemeve kabllore

Elektra mirret me installime te rrjeteve kabllore Digitale apo analoge per hoteleri dhe kete pune e garanton me se miri pervoja jon mbi 10 vjeqare si operator kabllor ne territorin e Hanit te elezit dhe kaqanikut.

më shumë
 

Installimi i CCTV

Elektra mirret edhe me installimin dhe shitjen e sistemve te Kamerave nga brendet e njohura si Dahua, Hikvision, CP plus dhe Weisky. Nder projektet e shumta qe kemi ekzekutuar vlen te permendet edhe sistemi i kamerave ne komunen e hani te elezit i cili ishte nder sistemet e para publike te siguris ne Kosove.

më shumë

 

Instalime te zerimit

Elektra ben installimin dhe shitjen e sistemeve te zerimit Bots dhe TVM. NE kryjem instalime te zerimit per objekte afariste lokale dhe kafiteri per objekte relegjioze etj

më shumë
 

Instalimi i alarmit kunder zjarrit

Kompania jone ben installimin dhe shitjen e alarmit kunder zjarrit te brendit te njohur UNIPOS gjitashtu bejme edhe mirmbajtjen periodike te ketyreve sistemeve dhe garantojm ne cilsin e punes tone.

më shumë
 

Alarmi kunder vjedhjes

Ne bejme Installimin dhe shitjen e alarmit kunder vjedhjes Paradox edhe Satel te dyja keto brende me te njohura dhe te perdorura ne evrop. Siguria eshte mbi te gjitha prandaj ne e bejme kete pune me nje kujdes te veqant duke i kushtuar rendesi maksimale ne menyre qe objekti juaj te sigurt me ne.

më shumë
 

Akcess Kontrolla

Kompania elektra mirret edhe me installimin dhe shitjen e akces kontrolles te brendit SOYAL dhe gjithashtu jemi distributor i vetem i autorizuar i SOYAL ne kosove.
me ane te akces kontrolles mundesohet evindetimi i orarit te puntoreve kontrolli i qasjeve neper reparte, zyre, ashensor, depo, parkingje e shum te tjera. Ne kuader te akces kontrolles hyn edhe sistemi i menagjimit te hotelerive.

më shumë
 

Rrjeti IT

Kompania elektra ben edhe projektimin dhe instalimin e rrejtit te IT's ne menyr profesionale per te gjitha llojet e objekteve. Pervoja jon si operator kabllor na mundeson per shtrirjen e rrjetit te IT's ne menyr profesionale me qellim qe biznesi juaj te jet sa me fleksibil dhe i organizuar.

më shumë